Campanya de donació de sang

Des de divendres 12 de febrer els nens i nenes de 6è hem estat treballant un nou projecte: El cos humà. En relació aquest projecte ens han proposat participar a una Campanya de donació de sang del Banc de Sang i Teixits 

Van venir dues noies del banc de sang i ens van explicar el funcionament de la sang. La sang té glòbuls vermells que transporten l’oxigen als aparells , els glòbuls blancs són els protectors del nostre cos i les plaquetes que ajuden a no sagnar.


A més a més, ens van explicar el funcionament de la campanya. Les tasques que haurem de realitzar són diferents. En primer lloc, haurem de realitzar un eslògan amb un logotip per la campanya. També haurem de pensar el detall que donarem als nostres donants el dia de la campanya.

La donació serà el 15 d’Abril de 15:15 a 19:00 a l’escola Montserrat Solà.
Més endavant obtindreu més informació.